Gacom | Vacature monteur beveiliging en telecom
Wij zijn per direct opzoek naar een monteur beveiliging en telecom die zelfstandig en in team verband inbraak-, brandmeld-, camerabeveiliging, toegangscontrole en telecominstallaties kan installeren.
vacature, monteur, beveiliging, telecom
18513
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18513,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vacature Projectmonteur beveiligingsinstallaties

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een projectmonteur die zowel zelfstandig als in teamverband, beveiligings- en telecominstallaties kan installeren.

Projectmonteur beveiligingsinstallaties

De Job

Geen dag is hetzelfde wanneer er ‘Projectmonteur beveiligingsinstallaties’ op je cape prijkt. In die hoedanigheid ben je verantwoordelijk voor het installeren, programmeren en opleveren van inbraak-, CCTV-, toegangscontroleprojecten. Daar zie jij kundig toe op de naleving van de laatste normen en regelgeving. Tussendoor trekken klanten met de nodige vragen aan jouw eigen alarmbel, handel je noodzakelijke administratie af en je draai je (na een gedegen inwerkperiode) mee met de storingsdiensten. Professioneel als je bent doe je dat met de nodige zelfstandigheid en organiseer je je eigen werk. 

Functie eisen

Veiligheid is een kostbaar gegeven. Daarom vragen we wel het nodige van je. Zoals kennis naar MBO-niveau, eventueel aangevuld met MBV en / of TBV. Overtuig ons gerust met je kennis van alle installaties die we hierboven opsommen. Oh, en vertel gelijk wat je weet over PC’s en IP-netwerken. Ben je ook nog eens analytisch, klantgericht en oplossingsgericht? Dan heb je deze functie al voor de helft in de pocket! En omdat beveiligingsinstallaties geen van 9-tot-5 mentaliteit hebben, heb jij dat hopelijk ook niet.

Ben je in bezit van een geldige verklaring van betrouwbaarheid en een geldig Rijbewijs B? Dan wordt het steeds mooier en bieden wij je graag een pracht van een functie in een tof, informeel, groeiend bedrijf vol fijne collega’s. Uiteraard ligt er een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op je te wachten. Waaronder een bedrijfsauto en beloning afgestemd op je functie, leeftijd en ervaring. 

Help jij ons uit de brand en wil je werken met enthousiaste collega’s? Solliciteer dan nu door gewoon even het formulier in te vullen of bel naar 0413 – 379039.

Persoonlijke informatie

Profiel kandidaat

Max. file size: 64 MB.
GACOM_CCTV-systemen
GACOM_inbraakbeveiliging
GACOM_Telecommunicatie
Wij maken graag tijd vrij voor goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Wil jij graag onze collega worden? Neem dan contact met ons op.