Gacom | Vacature monteur beveiliging en telecom
Wij zijn per direct opzoek naar een monteur beveiliging en telecom die zelfstandig en in team verband inbraak-, brandmeld-, camerabeveiliging, toegangscontrole en telecominstallaties kan installeren.
vacature, monteur, beveiliging, telecom
18513
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18513,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vacature Projectmonteur

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een projectmonteur die zowel zelfstandig als in teamverband, beveiligings- en telecominstallaties kan installeren.

Projectmonteur beveiligings- en telecominstallaties

Functieomschrijving

Als zelfstandig beveiligingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, programmeren en opleveren van inbraak-, brandmeld, CCTV, toegangscontrole en telecom projecten. Je ziet toe op naleving conform de laatste normen en regelgeving, je hebt contact met klanten, je handelt noodzakelijke administratie af en je draait mee met de storingsdiensten. Zelfstandigheid, eigen initiatief en het organiseren van je eigen werk zijn dan ook belangrijke elementen binnen deze functie.

Functie eisen
  • De vereiste kennis is naar inhoud en niveau gelijkwaardig aan MBO, eventueel aangevuld met MBV en/of TBV.
  • Diploma Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties IDB en/of Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties ODB is een pre.
  • Aantoonbare kennis van inbraak-, brandmeld-, CCTV-, telecom- en toegangscontrole installaties.
  • Kennis van PC’s en IP-netwerken.
  • Analytisch, klantgericht, oplossingsgericht en flexibel.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden.
  • Zelfstandig kunnen werken.
  • In bezit van een geldige verklaring van betrouwbaarheid.
  • In bezit van een geldig Rijbewijs B.

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige functie in een groeiend bedrijf met een prettige werksfeer en mogelijkheden om je optimaal te ontplooien. Uiteraard is er sprake van een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak en beloning afgestemd op functie, leeftijd en ervaring.

Ben je geïnteresseerd en wil je werken in een enthousiast collegiaal team, waar eigen inzicht en verantwoordelijkheid voorop staan en voldoe jij aan de gestelde criteria? Solliciteer dan nu naar de vacature van montagemonteur en stuur je motivatie brief met uitgebreid CV naar info@gacom.nl of neem contact op met Bas van Breugel op telefoonnummer 0413 – 379039.

GACOM_CCTV-systemen
GACOM_inbraakbeveiliging
GACOM_Telecommunicatie
Wij maken graag tijd vrij voor goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Wil jij graag onze collega worden? Neem dan contact met ons op.