Gacom | Vacature monteur beveiliging en telecom
Wij zijn per direct opzoek naar een monteur beveiliging en telecom die zelfstandig en in team verband inbraak-, brandmeld-, camerabeveiliging, toegangscontrole en telecominstallaties kan installeren.
vacature, monteur, beveiliging, telecom
18907
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18907,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vacature Projectmonteur brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een projectmonteur die zowel zelfstandig als in teamverband, beveiligings- en telecominstallaties kan installeren.

Projectmonteur brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

De Job

Het is een hele mond vol, dat ‘Projectmonteur brandmeldinstallaties’. Het is dan ook een job waar best wat bij komt kijken. Hierin ben je namelijk verantwoordelijk voor het installeren, programmeren en opleveren van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Met jouw kennis en scherpe oog zie je daarbij toe op de naleving van de laatste normen en regelgeving. Tussendoor trekken klanten met de nodige vragen aan jouw eigen alarmbel, handel je noodzakelijke administratie af en je draai je (na een gedegen inwerkperiode) mee met de storingsdiensten. Professioneel als je bent doe je dat met de nodige zelfstandigheid en organiseer je je eigen werk.

Wat vragen we van je?

Veiligheid gaat bij ons voorop. Daarom vinden we het belangrijk dat je beschikt over kennis die naar inhoud en niveau gelijkwaardig aan MBO is. Aan je muur hangen bij voorkeur de diploma’s Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties IDB en/of Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties ODB.

Sla ons gerust om de oren met alles wat je weet over brandmeld-, ontruimingsalarminstallaties. Overtuig ons van je analytische, klantgerichte en oplossingsgerichte skills. Oh, en brandmeldinstallaties houden er geen 9-5 mentaliteit op na, dus hopelijk jij ook niet.

Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en heb je een geldige verklaring van betrouwbaarheid, dan bieden we je graag een deze toffe functie in een groeiend bedrijf. Voel je welkom in een prettige, informele werksfeer en krijgt de mogelijkheden om je optimaal te ontplooien. Uiteraard met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfsauto en beloning afgestemd op functie, leeftijd en ervaring. 

Help jij ons uit de brand en wil je werken met enthousiaste collega’s? Solliciteer dan nu door gewoon even het formulier in te vullen of bel naar 0413 – 379039.

Persoonlijke informatie

Profiel kandidaat

Max. file size: 64 MB.
GACOM_CCTV-systemen
GACOM_inbraakbeveiliging
GACOM_Telecommunicatie
Wij maken graag tijd vrij voor goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Wil jij graag onze collega worden? Neem dan contact met ons op.