Gacom | Vacature onderhoudsmonteur
Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een onderhoudsmonteur die zowel zelfstandig als in teamverband onderhoudswerkzaamheden kan uitvoeren aan brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.
vacature, onderhoudsmonteur, brand, ontruiming, Veghel, Noord Brabant
18897
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18897,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vacature Onderhoudsmonteur brand

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een onderhoudsmonteur die zowel zelfstandig als in teamverband onderhoudswerkzaamheden kan uitvoeren aan brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.

Onderhoudsmonteur brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

De job

De functie van de service/onderhoudsmonteur is een hele belangrijke. Door preventief en correctief onderhoud uit te voeren aan allerlei brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties bewaak jij als het ware de veiligheid van anderen. Dat is dus niet niks! Dat doe je door scherp de laatste normen en regelgeving na te leven. Stellen klanten je daar vragen over? Dan heb jij daar als expert moeiteloos de juiste antwoorden op.

 

Tof en belangrijk werk, dat verder bestaat uit meedraaien met storingsdiensten (na een gedegen inwerkperiode) en wat administratieve zaken. Kortom, een baan met de nodige porties verantwoordelijkheid én zelfstandigheid. Eigen initiatief en het organiseren van je eigen werk zijn dan ook superbelangrijk in deze functie.

Wat vragen we van je?

Veiligheid gaat boven alles. Daarom vinden we het belangrijk dat je beschikt over kennis die naar inhoud en niveau gelijkwaardig aan MBO is. Qua diploma’s beschik je bij voorkeur over Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties IDB en/of Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties ODB.

 

Overtuig ons met wat je weet over brandmeld-, ontruimingsalarminstallaties. Daarnaast zouden we het fijn vinden als je analytisch, klantgericht en oplossingsgericht bent. Oh, en brandmeldinstallaties houden er geen 9-5 mentaliteit op na, dus hopelijk jij ook niet. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en heb je een geldige verklaring van betrouwbaarheid, dan bieden we je graag deze toffe functie in een groeiend bedrijf. Je komt bij ons terecht in een prettige, informele werksfeer met volop mogelijkheden om je optimaal te ontplooien. Uiteraard is er sprake van een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfsauto en beloning afgestemd op functie, leeftijd en ervaring.

Help jij ons uit de brand en wil je werken met enthousiaste collega’s? Solliciteer dan nu door gewoon even het formulier in te vullen of bel naar 0413 – 379039.

Persoonlijke informatie

Profiel kandidaat

Max. file size: 64 MB.
GACOM Brandmeldsystemen
GACOM_Geluid-en-opruimingssystemen
Wij maken graag tijd vrij voor goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Wil jij graag onze collega worden? Neem dan contact met ons op.