Gacom | Vacature onderhoudsmonteur
Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een onderhoudsmonteur die zowel zelfstandig als in teamverband onderhoudswerkzaamheden kan uitvoeren aan brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.
vacature, onderhoudsmonteur, brand, ontruiming, Veghel, Noord Brabant
17244
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17244,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Service/onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een onderhoudsmonteur die zowel zelfstandig als in teamverband onderhoudswerkzaamheden kan uitvoeren aan brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.

Service/onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties

De job!

De functie van de onderhoudsmonteur windt er geen doekjes om. Hier voer je preventief en correctief onderhoud uit aan allerlei beveiligingsinstallaties, zoals inbraak, CCTV en toegangscontrole. De veiligheid van anderen ligt dus deels in jouw handen. Daarom leef je scherp de laatste normen en regelgeving na. Hebben klanten een vraag? Dan ben jij de aangewezen expert met juiste antwoorden.

 

Verder draai je na je inwerkperiode mee met storingsdiensten en verricht je wat administratieve zaken. Een baan met flinke porties verantwoordelijkheid én zelfstandigheid. Eigen initiatief en het organiseren van je eigen werk zijn dan ook superbelangrijk in deze functie.

Wat vragen we van je?

Veiligheid is een kostbaar gegeven. Ons team bestaat dan ook niet uit de minsten. Van jou vragen we kennis naar MBO-niveau, eventueel aangevuld met MBV en / of TBV. Overtuig ons gerust met je kennis van alle installaties die we hierboven opsommen. Oh, en vertel gelijk wat je weet over PC’s en IP-netwerken. Ben je ook nog eens analytisch, klantgericht en oplossingsgericht? Dan zit je al een heel eind goed. Beveiligingssystemen slapen nooit. Omdat dit geen typische ‘van 9 tot 5 baan’ is, wordt een beetje flexibiliteit van jouw kant zeer gewaardeerd. 

Ben je in bezit van een geldige verklaring van betrouwbaarheid en een geldig Rijbewijs B? Mooi! Dan bieden wij je een pracht van een functie in een tof, informeel, groeiend bedrijf vol fijne collega’s, waar een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op je ligt te wachten. Wat dacht je van een bedrijfsauto en beloning afgestemd op je functie, leeftijd en ervaring? 

Help jij ons uit de brand en wil je werken met enthousiaste collega’s? Solliciteer dan nu door gewoon even het formulier in te vullen of bel naar 0413 – 379039.

Persoonlijke informatie

Profiel kandidaat

Max. file size: 64 MB.
GACOM Brandmeldsystemen
GACOM_Geluid-en-opruimingssystemen
Wij maken graag tijd vrij voor goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Wil jij graag onze collega worden? Neem dan contact met ons op.