Gacom | Vacature monteur beveiliging en telecom
Wij zijn per direct opzoek naar een monteur beveiliging en telecom die zelfstandig en in team verband inbraak-, brandmeld-, camerabeveiliging, toegangscontrole en telecominstallaties kan installeren.
vacature, monteur, beveiliging, telecom
18955
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18955,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vacature office assistent

Office assistent

Ben jij een duizendpoot op het gebied van administratieve taken? Werk jij graag gestructureerd, ben jij 4 tot 5 dagen in de week beschikbaar en houd je van veel afwisseling in je werk?
Dan hebben wij de ideale baan voor jou en zijn wij op zoek naar jou!

Je ondersteunt met name de Officemanager en het team Service & Onderhoud. Daarnaast neem je initiatief en ben je veel meer dan iemand die alleen taken en opdrachten uitvoert, je bent proactief, ziet werkzaamheden liggen en pakt deze ook zelfstandig op. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt van onze klanten, bent vriendelijk en representatief en bent zeker niet op je mondje gevallen. Daarnaast ben je (een beetje) geïnteresseerd in de techniek en sta je er voor open om hier meer over te leren. En zeker niet onbelangrijk: je hebt een gezonde portie humor die je graag inzet.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere:
 • E-mails beantwoorden en/of doorsturen naar de juiste persoon;
 • Telefoons aannemen en zorgen dat de klanten van juiste informatie worden voorzien;
 • Bezoekers verwelkomen en naar de juiste plek begeleiden;
 • Inkoopfacturen inboeken en controleren;
 • Debiteurenadministratie bijhouden;
 • Ondersteunende taken voor het team Service & Onderhoud: contractbeheer, plannen en onderhoud, logboeken bijwerken en klant- en installatiegegevens vullen;
 • Ad-hoc zaken die gedurende de dag voorbij komen.

Komen niet alle werkzaamheden je bekend voor? Geen probleem. Wij helpen jou graag om jezelf hierin te ontwikkelen

Wie zijn wij?

Gacom BV is een groeiend bedrijf in brand- en beveiligingstechniek. Wij zijn een informele organisatie, waarbij wij open communicatie erg belangrijk vinden en we heel veel samenwerken als team. Iedereen draagt zijn steentje bij om de klant zo goed mogelijk te woord te staan en te kunnen ontzorgen. Wat je taak ook is, van groot tot klein is iedereen op zijn/haar manier belangrijk en dit gebeurt het beste in een prettige werksfeer.

Wat bieden wij?
 • Een passend salaris, voor jouw leeftijd en ervaring;
 • Een werkplek binnen een energiek en groeiend technisch bedrijf;
 • Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je gaat uitvoeren;
 • Een werkplek in een leuk team, waarbij op vrijdagmiddag je het weekend start met een gezellige borrel;
 • En natuurlijk de intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.

Klinkt bovenstaand voor jouw als muziek in de oren en kan jij, net als wij, niet wachten om bij ons te beginnen met werken? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@gacom.nl

Heb jij vragen over de arbeidsvoorwaarden of wil je gewoon even sparren óf dat dit de functie voor jou is? Dat mag natuurlijk altijd! Bel dan naar 0413-379039 en vraag naar Fanny van Breugel.

Persoonlijke informatie

Profiel kandidaat

Max. file size: 64 MB.
Wij maken graag tijd vrij voor goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Wil jij graag onze collega worden? Neem dan contact met ons op.