Gacom | Wijnen installaties
18157
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18157,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Wijnen installaties

Wijnen Installaties 

Samen met Gacom hebben we gewerkt aan het project AaBe, een oude dekenfabriek die is omgetoverd naar de nieuwe winkel-hotspot van Tilburg.

Gacom verzorgde de gehele brandmeldsysteem, de ontruimings- en sprinkler meld installaties, inclusief het tekenwerk en het assisteren in het certificeringstraject.

Na een eerste kennismaking was voor ons meteen duidelijk dat we met een gedegen professionele partij te maken hadden. Het team is zeer transparant en behulpzaam met een laagdrempelige contactvoering. Ze denken altijd mee in oplossingen i.p.v. in problemen, dat is grote kracht van dit bedrijf.

Gacom staat achter zijn product en geeft goede zorg in het opleveren van projecten, wat in de sprinklerwereld van zeer groot belang is i.v.m. certificeringen!

We hebben meerdere projecten lopen waarin we Gacom wederom hebben meegenomen voor verschillende installatieonderdelen en hebben er vertrouwen in dat deze projecten ook tot een goed eindresultaat zullen worden gebracht.

Donny van Herpen

Projectleider Wijnen Installaties

Door Gacom geleverd:

  • Gehele brandmeldsysteem
  • De ontruimings- en sprinkler meld installaties
  • Het tekenwerk
  • Assisteren in het certificeringstraject

Instra
Referenties
De Petrakerk
Referenties