Gacom | Van Es Shoes, Bags & Fun
17813
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17813,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Van Es Shoes, Bags & Fun

Van Es Shoes, Bags & Fun

Wij waren al klant van Gacom toen het nog Gabriëls Electronics heette. In 1996 hebben wij hen, naar tevredenheid, ingeschakeld voor onze elektrotechnische installaties. Momenteel onderhoudt Gacom ons camerasysteem, onze inbraakinstallatie, telefonie-oplossing en het betalingssysteem. In ons voormalige winkelpand in Uden verzorgden ze ook de muziekstreaming. Maar die winkel hebben we onlangs verkocht.

Gacom is heel punctueel zeker bij calamiteiten. Als er bij voorbeeld wat is met het pinautomaat dan ondernemen ze onmiddellijk actie. En stellen we een vraag zonder spoed en Gacom heeft niet direct een antwoord paraat dan horen we meteen wanneer we wel een antwoord kunnen verwachten. En niet onbelangrijk, de onderlinge communicatie is prettig en goed. Gacom is misschien niet de aller- allergoedkoopste maar de kwaliteit is er zeker naar. En dat vind ik heel veel waard. Ik zou Gacom daarom ook zeker aanraden. Een hele betrouwbare partij.

 

Wat samenwerken met Gacom voor Van Es Shoes, Bags & Fun betekent? Gacom komt zijn afspraken na en levert de gevraagde kwaliteit.

Dhr. Stefan Scheer, directeur/eigenaar

Door Gacom geleverd:

  • Inbraakinstallatie
  • Camarasysteem
  • Telefonie
  • Betalingssysteem

Durlinger Schoenen
Referenties
Bazelmans AV
Referenties