Gacom | Therminon
17273
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17273,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Therminon Bladel

Bij Therminon ontwikkelen en fabriceren wij systemen en regelunits voor vloerverwarming en -koeling. We groeiden uit onze jas, om die reden hebben we in 2013 een nieuw pand laten bouwen. Het nieuwe pand moest natuurlijk beveiligd worden, onze vaste elektro-installateur Michielbrink stelde destijds voor Gacom in te schakelen. We waren nog in het offertetraject toen ik in het alarmsysteem van mijn woonhuis iets aan wilde passen. Mijn toenmalige beveiligingsman meende dat wat ik wilde niet mogelijk was. Gacom beweerde dit in een uurtje wel voor elkaar te kunnen krijgen. En inderdaad binnen een uur was het geregeld. Toen had ik geen twijfels meer, wie ik voor de beveiliging van mijn pand in zou schakelen. In ons vakgebied zijn wij vooruitstrevend, een koploper. Ook voor de beveiliging van mijn pand wil ik het beste van het beste. Zo hebben wij een toegangscontrole op basis van biometrie (vingerscan) en beschikken wij over een hoogwaardig camerabewakingssysteem. Ofwel bij ons komt niemand zomaar ongezien binnen. Daar zorgt Gacom wel voor!”

 

Wat samenwerken met Gacom voor Therminon betekent? “Wij streven naar het hoogst haalbare resultaat. De mouwen opstropen, aan de slag en doelen behalen. Dit herken ik ook bij de medewerkers van Gacom.”

Dhr Jan van Buytene, directeur/eigenaar Therminon Bladel

Door Gacom geleverd:

  • Inbraakinstallatie
  • Brandmeldinstallatie
  • Camerasysteem
  • Toegangscontrole op basis van biometrie (vingerscan)

De Wit Schijndel
Referenties
Landgoed de Biestheuvel
Referenties