Gacom | Landgoed de Biestheuvel
17277
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17277,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel

Sinds een jaar maken wij gebruik van de diensten van Gacom. En we zijn dik tevreden, vooral over het feit dat er altijd iemand bereikbaar is. Bij Landgoed de Biestheuvel kunnen mensen feesten, recreëren en logeren. Het hele jaar door hebben wij gasten, ook in het weekend, ’s avonds en ’s nachts. Als er iets kapot is, dan moet dat meteen opgelost kunnen worden. Want stel je voor dat de brandmeldinstallatie defect is en er breekt brand uit? Dat is onacceptabel. Wij moeten de veiligheid van onze gasten te allen tijde kunnen garanderen! In geval van een storing hoeven wij Gacom maar te bellen en het wordt per ommegaande opgelost. Voor Gacom zijn wij gelukkig geen nummer maar een klant. Ze snappen dat het voor ons enorm belangrijk is dat onze gasten het aan niets ontbreekt.

 

Wat samenwerken met Gacom voor Landgoed de Biestheuvel betekent? Een hele zorg minder en het geruststellende gevoel dat onze beveiliging in goede handen is. Samenwerken met Gacom is wat ons betreft een echte aanrader!"

Arjan Verhagen, directeur/eigenaar Landgoed de Biestheuvel te Hoogeloon

Door Gacom geleverd:

  • Inbraakinstallatie
  • Brandmeldinstallatie
  • Camerasysteem

De Wit Schijndel
Referenties
Kinderdagverblijf Villa Vrolijk
Referenties