Gacom | Driessen Groep Helmond
18585
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18585,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Driessen Groep

Driessen Groep

Omdat we ontzettend ontevreden waren over onze oude partij die landelijk opereerde, zochten we een partij die bij voorkeur in de buurt van ons hoofdkantoor (Helmond) zat, maar ook in staat was de overige vestigingen te bedienen. Gacom werd door anderen warm aanbevolen, na een kennismakingsgesprek, heeft dit uiteindelijk geresulteerd in een samenwerking.

 

Ze leveren, installeren en onderhouden de: inbraakmeld-, cameraobservatie, brandmeld-, en toegangscontrolesystemen, meldkamerdienstverlening, onderhoud blusmiddelen en noodverlichting.

 

Het klinkt simpel, maar dat is het vaak niet: ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Daarin onderscheiden ze zich echt met korte communicatielijnen en snel schakelen bij problemen.

 

Ook kan ik bij ze terecht voor advies inzake de inbraak- en brandbeveiliging voor bijvoorbeeld nieuw- of verbouw van een kantoorpand.

 

Het is prettig samenwerken, zowel met de directie als met alle medewerkers. Complimenten voor het hele Gacom-team zijn daarom op zijn plaats!

Driessen Groep
Peter Smits MFM
Manager Human Campus

Door Gacom geleverd:

  • Inbraaksignaleringsinstallatie
  • Brandmeld- / ontruimingsinstallatie
  • IP Camerasysteem
  • Toegangscontrolesysteem
  • Diversen locaties door Nederland

Zanten BV Veghel
Referenties
Zanten BV
Volvo Vos Autobedrijven Veghel
Referenties