Gacom | Erkenningen
Alle hardware, software en producten die we toepassen in onze Brand- en Beveiligingssystemen zijn erkend en gecertificeerd. Ook onze monteurs hebben alle benodigde certificaten en opleidingen op zak.
CCV BORG technisch beveiligingsbedrijf, CCV BMI, Brandmeldinstallaties
17351
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17351,page-child,parent-pageid-17102,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Erkenningen

Alle hardware, software en producten die we toepassen in onze communicatie en beveiligingsoplossingen zijn erkend en gecertificeerd. Ook onze monteurs hebben alle benodigde certificaten en opleidingen op zak. Hieronder vindt u een overzicht van al onze erkenningen.

BORG technisch beveiligingsbedrijf

Gacom is een BORG gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat wij na uitvoering van beveiligingsmaatregelen een BORG-certificaat of een BORG-opleveringsbewijs uit mogen geven. Hiermee kan een bewoner of ondernemer aantonen dat zijn inbraakbeveiliging deskundig en betrouwbaar is aangelegd en wordt onderhouden. In het kader van inboedelverzekeringen vragen verzekeraars hun klanten vaak om inbraakbeveiliging met een BORG-certificaat te laten aanleggen.

Brandmeldinstallaties

Omdat brandmeldinstallaties waken over de veiligheid van personen en goederen moeten ze bedrijfszeker en betrouwbaar zijn.Levering en onderhoud van een brandmeldinstallatie is werk voor specialisten met vakbekwaamheid en goede werkprocedures. Bedrijven, zoals Gacom, die volgens het certificatieschema Brandmeldinstallaties zijn gecertificeerd, zijn goed op de hoogte van gemeentelijke wet- en regelgeving. Zij adviseren op basis van hun kennis en ervaring, en installeren brandmeldinstallaties volgens het vooraf overeengekomen programma van eisen (waarin worden ook de eisen van brandweer en verzekeraar zijn opgenomen).