Gacom | Over ons
Gacom is een jong en betrouwbaar bedrijf wat zijn klanten volledig ontzorgt op het gebied van Brand- en Beveiligingssystemen. Nooit meer van het kastje naar de muur maar één aanspreekpunt welke u alles op het gebied van Brand- en Beveiligingssystemen uit handen neemt.
Gacom, Schijndel, Noord Brabant, Brand en beveiligingsstemen
17102
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17102,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over ons

Gacom is een jong, dynamisch en betrouwbaar bedrijf wat zijn klanten volledig ontzorgt op het gebied van Brand- en Beveiligingssystemen. Nooit meer van het kastje naar de muur maar één aanspreekpunt welke u alles op dit gebied uit handen neemt. Gacom biedt vooruitstrevende en innovatieve totaaloplossingen die bestaan uit het leveren, installeren en onderhouden van brandmeld-, inbraakbeveiligings-, camerasystemen, VoIP telefonie en geluids- en ontruimingssystemen.

WERKWIJZE

Ontwerp

Voor het ontwerpen van beveiligings-, telecom- en geluidssystemen is specifieke kennis van techniek, projectering en regelgeving noodzakelijk. Gacom heeft deze kennis in huis. In ons ontwerp houden we rekening met de eisende partijen zoals de brandweer en verzekeraars maar ook bouwbesluiten nemen we in het plan mee. De combinatie van ontwerp, advies en de juiste productkeuze zorgt ervoor dat uw installatie altijd aan uw wensen en de geldende wet- en regelgeving voldoet.

Realisatie

Voor de aanleg van installaties geldt: van eenvoudig tot complex; een goede voorbereiding is het halve werk. De projectleider zal de voorbereiding en het realisatieproces gedurende de looptijd van een project begeleiden en is het directe aanspreekpunt voor u als klant. Daarbij zorgen we ervoor dat we u gedurende het traject zoveel mogelijk ontzorgen.

Service & onderhoud

Een installateur is snel gekozen, maar na de oplevering begint het pas. Steeds meer opdrachtgevers zien het belang van een goede service en goed onderhoud. Het selecteren van een juiste ‘Communications & Security’ partner is dus een keuze voor een partner voor de lange termijn. Onze kracht is onze ontzorgende dienstverlening en adequate service. Wij bedienen u met service op afroep, preventief onderhoud en duurzaam beheer.

Betrouwbaarheid

Bij Gacom geldt afspraak is afspraak. Na installatie maken wij het verschil, met goed onderhoud en een uitstekende service.

Heeft u een storing? 24/7 is onze servicedesk voor u bereikbaar. Afhankelijk van de soort storing en van de gevolgen van de storing komen we meteen of binnen 24 uur het probleem verhelpen.

Kwaliteit

Wij bieden kwaliteit. Die kwaliteit zoeken we in de producten die we toepassen in onze oplossingen, in ons handelen en zeker ook in de creativiteit en inventiviteit in onze ontwerpplannen. Daadwerkelijk onderscheid in kwaliteit maken wij na installatie. We leveren storingsarme systemen op. En mocht er onverhoopt dan toch eens een storing zijn dan bieden wij een uitstekende service. Op het gebied van communicatie en beveiliging ontzorgen wij u volledig. Bij Gacom heeft u 1 aanspreekpunt, dus nooit meer van het kastje naar de muur, wij lossen het voor u op.

Professionaliteit

Wij werken met goed gereedschap en de beste producten en zorgen dat we bij blijven in ons vak. Wij bezoeken beurzen, lezen vakliteratuur en volgen de nodige workshops en cursussen. Onze medewerkers worden goed opgeleid en voortdurend bijgeschoold zodat we goed voorbereid voor u aan de slag gaan. Hierdoor beschikken we over de juiste deskundigheid om de nieuwste producten toe te passen in onze oplossingen. Hierdoor loopt u nooit achter de feiten aan en blijven uw systemen volledig up tot date zodat ze probleemloos hun werk doen.