Gacom | Gacom groeit!
18059
post-template-default,single,single-post,postid-18059,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gacom groeit!

Gacom groeit!

Gacom is de afgelopen jaren flink gegroeid. Door deze groei zijn we op zoek naar versterking! We zoeken een monteur beveiliging/telecom en een onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties.

 

Functieomschrijving monteur beveiliging/telecom

Als zelfstandig beveiligingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, programmeren en opleveren van brandmeld, inbraak, camera beveiliging en telecom projecten. Ziet toe op naleving conform de laatste normen en regelgeving, en handel je de noodzakelijke administratie af. Je hebt contact met de klanten en draai je mee met storingsdiensten. Zelfstandigheid, eigen initiatief en het organiseren van je eigen werk zijn dan ook belangrijke elementen in deze functie. Wil je meer weten over deze vacature? Bekijk dan deze link.

 

Functieomschrijving onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties

Je voert preventief en correctief onderhoud aan elektronische beveiligingssystemen uit. Ziet toe op naleving conform de laatste normen en regelgeving, en handel je de noodzakelijke administratie af. Je hebt contact met de klanten en draai je mee met storingsdiensten. Zelfstandigheid, eigen initiatief en het organiseren van je eigen werk zijn dan ook belangrijke elementen in deze functie. Wil je meer weten over deze vacature? Bekijk dan deze link.

 

Ben jij geïnteresseerd en wil jij werken in een enthousiast collegiaal team, waar eigen inzicht en verantwoordelijkheid voorop staan. En voldoe jij aan de gestelde criteria van één van deze vacatures? Solliciteer dan nu! Stuur je motivatiebrief met uitgebreide cv naar info@gacom.nl of neem contact op voor meer informatie met Bas van Breugel op telefoonnummer 0413 – 379039.